Jan Thiel

Spread the love

Jan Thiel

Jan Thiel is vooral bekend om haar ligging, direct aan de Caribische zee en aan het Spaanse Water. In de afgelopen 10 jaar heeft dit gebied zich in toenemende mate ontwikkeld tot gewilde toeristenbestemming: er zijn diverse nieuwe hotels en resorts geopend.

Er zijn veel nieuwe woonwijken en besloten resorts bijgekomen. Bijvoorbeeld Vista Royal, Masbango Beach Resort, Residencia Tropicana, Damasco Resort en Marbella Resort. Op deze resorts hebben talloze personen en gezinnen een nieuw (semi) permanent thuis vonden. Veel woningen en kavels hebben uitzicht over de Caribische Zee, over het Spaanse Water en/of over de Zoutpannen.

Jan Thiel biedt zijn bewoners en bezoekers veel voorzieningen. Het beschikt over het openbare Caracasbaai strand, de beach clubs Zanzibar en Papagayo, een health club, supermarkt, diverse restaurants en uitgaansgelegenheden.

Beachclub Zanzibar in Jan Thiel
Beachclub Zanzibar in Jan Thiel

Liefhebbers van watersport kunnen hier hun hart ophalen, er zijn aanlegsteigers voor boten en je kunt boten en andere vaartuigen huren. Je kunt tevens les krijgen in o.a. windsurfen en wakeboarden.

Afhankelijk van de locatie in Jan Thiel bent u in tussen de 10 en 20 minuten in hartje Willemstad.

 

Huis kopen of huren in Jan Thiel?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren