Vista Royal / Jan Thiel

Spread the love

Vista Royal in Jan Thiel

Jan Thiel is vooral bekend om haar ligging, direct aan de Caribische zee en aan het Spaanse Water. In de afgelopen 10 jaar heeft dit gebied zich in toenemende mate ontwikkeld tot een gewilde toeristenbestemming.

Er zijn diverse nieuwe hotels en resorts geopend. Daarnaast zijn er nieuwe woonwijken en besloten resorts gekomen, als Vista Royal, Masbango Beach Resort, Residencia Tropicana, Damasco Resort en Marbella Resort, waar talloze personen en gezinnen een nieuw (semi) permanent thuis vonden.

Veel woningen en kavels in Jan Thiel hebben uitzicht, over de Caribische Zee, over het Spaanse Water en/of over de Zoutpannen.

Uitzicht op het Spaanse Water
Uitzicht op het Spaanse Water

Jan Thiel biedt zijn bewoners en bezoekers veel voorzieningen: het openbare Caracasbaai strand, de beach clubs Zanzibar en Papagayo, een healthclub, supermarkt en diverse restaurants en uitgaansgelegenheden.

Liefhebbers van watersport kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn aanlegsteigers voor boten en er worden boten en andere vaartuigen verhuurd. Je kunt er ook les krijgen in o.a. windsurfing en wakeboarden.

Afhankelijk van de locatie in Jan Thiel bent u in tussen de 10 en 20 minuten in hartje Willemstad.

Zanzibar Beach Club, vlakbij Vista Royal
Zanzibar Beach Club, vlakbij Vista Royal

Huis kopen of huren in Vista Royal?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren

Bewaren