Blue Bay Golf & Beach Resort, this is where you want to live!

Spread the love

Blue Bay Golf & Beach Resort is een prachtig resort met één van de mooiste stranden van de Caribbean. Er zijn allerlei faciliteiten voor bewoners en vakantiegangers! Zo vind je op het strand een een restaurant, bar met happy hour, duikschool met shop, beach volleybal en diverse water sporten. Ook het beroemde nieuwe restaurant Brass Boer is hier gevestigd.

Het resort ligt direct aan zee en het is slechts een kwartier met de auto naar Willemstad waar u vele winkels, restaurants, terrassen en musea vindt. Ook Hato International Airport ligt op 15 minuten afstand. Er is 24/7 bewaking op het hele resort.

De prachtige 18-holes golfbaan is het hart van het resort en vele woningen liggen direct aan de fairway of green zodat bewoners kunnen genieten van prachtig uitzicht. De golfbaan is bekend om de spectaculaire locatie van diverse holes en de prachtige uitzichten. Er is een gezellig golf clubhuis met een driving range, putting green en golfshop. Verder vind je in dit deel van het resort de tennisbanen en een ‘gym’ waar sportlessen gegeven worden. Op diverse locaties zijn prachtige wandel-en fietsroutes aangelegd.

Kom snel een kijkje nemen op dit prachtige resort! Verliefd geworden? Kijk op www.realestate-curacao.com voor het ruime aanbod van huur- en koopwoningen.

Klik op deze link voor een virtueel bezoek aan Blue Bay via een interactieve plattegrond!

Klik op deze link om enkele korte video’s te bekijken van dit prachtige resort.