Janwe

Spread the love

Janwe

Janwe is een gezellige, zeer centraal gelegen woonwijk op het eiland Curaçao. De wijk grenst in het oosten aan Saliña, waar zich verschillende winkels, restaurants, scholen en bedrijven bevinden.

Cabana op Seaquariam Beach. - vlakbij Girouette en Janwe
Cabana op Seaquariam Beach.

Het bekende Seaquarium Beach met de bekende en zeer populaire clubs als Cabana Beach, Wet & Wild en Lions Dive Beach, ligt op slechts enkele minuten afstand. Recentelijk is hier een nieuw winkelcentrum BLVD (Boulevard, Seaquarium Beach) verrezen.

De wijk ligt tussen het stadscentrum van Willemstad en de mooie privé stranden van Jan Thiel.
Vanuit Janwe bent u binnen enkele minuten op de Caracasbaaiweg, de doorgaande weg die Saliña en Jan Thiel verbindt. In deze wijk vindt u verschillende soorten bebouwing waarvan het merendeel bestaat uit mooie vrijstaande woonhuizen. Kortom, de perfecte plek om te wonen!

 

Huis kopen of huren in Janwe?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren