Villapark Zuurzak

Spread the love

Villapark Zuurzak 

Villapark Zuurzak is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gevestigde buurt met royale luxe villa’s. Het is een heerlijk rustige buurt. Door de 24-uursbewaking is het een zeer veilige locatie om te wonen, in welke levensfase u zich dan ook bevind.

Kinderen kunnen heerlijk op straat spelen, door de diverse verkeersdrempels wordt er niet hard gereden. Villapark Zuurzak is ook populair door zijn centrale ligging, alle voorzieningen bevinden zich op slechts enkele minuten rijden:

Binnen 10 Minuten rijd je naar Willemstad en op 5 minuten afstand vind je Saliña met winkels en restaurants. De populaire stranden van Jan Thiel bevinden zich op ongeveer 5 minuten rijden.

Zuurzak ligt in het gebied Sorsaka dat begrensd wordt door Bottelier aan de ene zijde en Jan Thiel aan de andere zijde.

Beveiligde ingang van Villapark Zuurzak
Beveiligde ingang van Villapark Zuurzak

Huis kopen of huren op Villapark Zuurzak?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren

Bewaren