Sorsaka

Spread the love

Sorsaka

Sorsaka is een populaire woonwijk die aan de Caracasbaaiweg ligt. Het gebied begint ongeveer waar de wijk Bottelier eindigt. Aan de andere zijde grenst het aan Jan Thiel. In deze wijk vind je gevarieerde bebouwing. Er is tevens een huisartsenpraktijk en een grote botika (= apotheek en drogisterij ineen).

De wijk Sorsaka ligt erg centraal. Zowel de winkels en restaurants in Saliña als de stranden van Jan Thiel zijn binnen 10 minuten per auto te bereiken. U vindt diverse scholen en allerlei sportclubs in nabije omgeving. Ook het Spaanse Water met haar vele watersportmogelijkheden ligt dichtbij. Kortom, een heerlijke centrale locatie!

Het Villapark Zuurzak Curaçao ligt ook in deze wijk, dit deel van de wijk is omheind en heeft een vereniging van eigenaren.

Natuurpark Den Dunki in Sorsaka
Natuurpark Den Dunki in Sorsaka

Huis kopen of huren in Sorsaka?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren