Jan Sofat

Spread the love

Jan Sofat

Jan Sofat is een exclusief besloten resort, zeer rustig gelegen aan het einde van een weg en aan het Spaanse Water. Het resort biedt 24 uur per dag toegangscontroles, bewakingsrondes en alarmopvolging.

De meeste kavels en woningen bieden prachtig uitzicht over het Spaanse water, de Tafelberg of de Caribische zee. Andere kavels hebben uitzicht richting de heuvels en de golfbaan bij Santa Barbara Beach & Golf Resort of richting Brakkeput.

Typische woning op Jan Sofat
Typische woning op Jan Sofat

De kavels op het resort zijn royaal, het merendeel is groter dan 1000m2. Sommige kavels en woningen bieden (de gelegenheid tot) een privé strand of eigen aanlegsteiger. Alle bewoners kunnen gebruik maken van de jachthaven en de zeer goed verzorgde speeltuin.

De meeste voorzieningen als stranden (Jan Thiel), winkels en restaurants zijn op slechts enkele autominuten gelegen, het centrum van Willemstad is ruim 15 minuten rijden. Op het Spaanse Water kunt u heerlijk zeilen, windsurfen en waterskiën.

Jan Sofat is een prachtige plek om te wonen!

 

Huis kopen of huren in Jan Sofat?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.