Brakkeput

Spread the love

Brakkeput

De wijk Brakkeput ligt tussen de bekende villawijken Jan sofat en Jan Thiel.
Het heeft dus dezelfde uitstekende ligging t.o.v. alle toeristische faciliteiten, maar biedt daarnaast ook rust, een prachtige natuur en een twee prachtige historische landhuizen.

Brakkeput betekent een ‘bron met brak water’. Deze wijk was vroeger, mede door deze waterbron, een grote plantage. Deze is later uitgegroeid tot drie plantages: Ariba (boven), Mei Mei (midden) en Abou (beneden).

Op de voormalige gronden van de plantage is de afgelopen jaren een leuke woonwijk ontstaan met vooral vrijstaande villa’s. Een aantal daarvan hebben een erg moderne architectuur, wat voor Curaçao vrij bijzonder is.

Of je nu van strand, cultuur of van een bruisend uitgaansleven houdt… alles is dichtbij gelegen terwijl de wijk zelf voldoende garanties geeft voor een rustige en veilige woonomgeving.

Restaurant Landhuis Brakkeput Mei Mei
Restaurant Landhuis Brakkeput Mei Mei

Huis kopen of huren in Brakkeput?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren