St. Michiel – Boca Sami

Spread the love

St. Michiel – Boca Sami

St. Michiel is een rustig en gemoedelijk vissersdorpje dat aan een kleine baai ligt. Het strand wordt ook wel Boka Sami of Boca Sami genoemd en heeft geen schaduw. U vindt hier een houten vissteiger en de bekende Wederfoort duikschool.

Er zijn twee eenvoudige vis restaurants waar u heerlijke verse vis kunt eten. Op 30 april en 1 mei van ieder jaar vindt hier de bekende Boca Sami zeilwedstrijd plaats.

Het Boca St. Michiel strand grenst aan een zoutmeer waar vele flamingo’s zijn. Dit is tevens het beginpunt voor diverse paden waar u kunt wandelen of moutainbiken. Er zijn verder geen toeristische faciliteiten en voorzieningen. Het strand ligt tussen de bekende stranden Kokomo Beach en Blue Bay Beach. In tegenstelling tot die stranden wordt Boka Sami strand voornamelijk door lokale bewoners bezocht.

 

De bebouwing bestaat voornamelijk uit vrijstaande, pastelgekleurde huizen. Om in St. Michiel te komen rijdt u door de woonwijk Curasol.

Zowel de Nederlandse Schroeder basisschool als het Vespucci College voor voortgezet onderwijs opleidingen zoals VMBO, Havo en VWO bevinden zich in Julianadorp op slechts enkele minuten rijafstand.

Huis kopen of huren in St. Michiel?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren