Westpunt

Spread the love

Westpunt 

Westpunt ligt op 30 autominuten van het vliegveld en Willemstad. Niet verrassend is het, het meest Westerse dorp van het eiland. Het is tevens de naam van een nabijgelegen stadje en een strand. Het meest noordelijke punt van Curaçao, op 2 km ten noordoosten van Westpunt, heet Watamula.

Watamula net voorbij Westpunt
Watamula net voorbij Westpunt

In dit gebied vind je de prachtige witte zandstranden van Playa Kalki, Playa Forti, Grote Knip en Kleine Knip. Dit zijn enkele van de mooiste stranden van het eiland. In het weekend worden ze veel bezocht door mensen uit Willemstad.

Deze regio is vooral bekend om haar prachtige duiklocaties die vanaf het strand of per boot bereikbaar zijn. Er zijn diverse duikscholen in deze omgeving. Tijdens het duiken zie je niet alleen prachtige riffen, maar ook bijvoorbeeld een gezonken vliegtuigwrak.

De meeste accommodaties voor toeristen zijn gericht op duiktoerisme. Ook het bekende en luxe ‘Kura Hulanda Lodge & Beach Club’ met haar Spa, diverse restaurants en luxe kamers vind je hier.

Kura Hulanda Lodge & Beach Club Westpunt
Kura Hulanda Lodge & Beach Club Westpunt

Huis kopen of huren op Westpunt?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren

Bewaren