Grote Berg

Spread the love

Grote Berg

Grote Berg is een woonwijk van ca. 900 kavels die in fasen wordt ontwikkeld. De oppervlakte van de kavels ligt tussen de 500 en 1200 m2. Hierdoor is er veel privacy en veel groen te vinden. Er bestaan wel enige richtlijnen voor de architectuur, maar men mag volgens eigen ontwerp bouwen. Dit zorgt voor een gevarieerd woningaanbod.

Deze woonwijk ligt op een plateau in het midden van het eiland. Het ligt tussen de weg naar Westpunt en de noordkust. Hoger gelegen kavels bieden uitzicht op Willemstad, andere kavels bieden uitzicht op de wilde golven van de Noordkust van het eiland.

Stranden, luchthaven Hato, scholen en supermarkten liggen op 15 minuten rijden van Grote Berg.

Uitzicht vanaf Grote Berg op de Caribische Zee
Uitzicht vanaf Grote Berg op de Caribische Zee

 

Huis kopen of huren in Grote Berg?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.