San Sebastian

Spread the love

San Sebastian

De woonwijk San Sebastian is goed bereikbaar via de geasfalteerde weg en ligt op ca. 15 autominuten vanaf het vliegveld HATO en op ca. 20  minuten vanaf Willemstad. De stranden van Cas Abou – onlangs uitgeroepen tot het mooiste strand van Curacao – , Daaibooi en Porto Marie zijn in enkele minuten bereikbaar.

Cas Abou Beach, vlakbij San Sebastian
Cas Abou Beach, vlakbij San Sebastian

Het gemoedelijke dorp Sint Willibrordus ligt om de hoek, met een prachtige kerk die als herkenningspunt in het midden van het dorp staat. Op weg naar San Sebastian passeert u de zoutpannen van Jan Kok, waar flamingo’s dagelijks trekpleister zijn voor vele toeristen. De woonwijk ligt in het groene Banda Abou, met veel natuurschoon binnen handbereik.

 

Huis kopen of huren in San Sebastian?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren

Bewaren