Cas Abou

Spread the love

Cas Abou

Het prachtige resort Cas Abou ligt aan de zuidkust van Curaçao in Banda Abou en is nog maar voor een deel ontwikkeld. Het is een stijlvol resort, met zeer luxe woningen, die zowel als vakantieverblijf als voor permanente bewoning worden gebruikt.

Het resort is veilig vanwege permanente bewaking en het is ruim opgezet. Het prachtige witte zand strand, Cas Abou Beach, is een van de mooiste stranden op het eiland. Het resort ligt aan de weg naar Westpunt, net als Coral Estate, op ongeveer 25 autominuten van Willemstad en het vliegveld.

De wegen van Willemstad naar Cas Abou zijn geheel vernieuwd en van uitstekende kwaliteit. De kavels op dit resort liggen op een berg direct aan zee en de meeste kavels hebben dan ook prachtige vergezichten over de Caribische Zee. Indien je op zoek bent naar een rustige woonomgeving midden in de natuur en de veiligheid van een gesloten resort dan is Cas Abou voor jou een droom locatie.

Cas Abou Beach

Sluit je ogen en stel je het perfecte strand voor. Heeft het volwassen palmbomen, tropische flora en fauna, parasols voor schaduw en helder blauw water met hagelwit zand? Zo ja, dan is Cas Abou Beach jouw droomstrand.

Dit strand behoort niet voor niets tot de top 25 van de mooiste stranden van Noord en Zuid Amerika. Dichtbij de kustlijn vind je een mooie duikspot voor zowel beginnende als geoefende duikers.

Het strand heeft zacht hagelwit zand en is schoon en relatief groot. Er zijn diverse faciliteiten zoals kleedkamers, douches, een snack bar, ligbedden en een kleine duikshop.

Cas Abou Beach
Cas Abou Beach

Huis kopen of huren in Cas Abou?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren