Royal Palm Resort

Spread the love

Royal Palm Resort

Ooit zochten grote internationale hotelketens naar de mooiste plek op Curaçao om daar hun investeringen te doen. Hiermee bieden zij hun gasten het allerbeste van de Caraïben. Deze ketens zijn nu je buren. Het Hilton, het Marriott en de Floris Suites, ze grenzen aan het Royal Palm Resort. Een andere wijk in deze buurt is Piscadera.

Het heeft niet alleen de beschikking over een prachtige, centrale locatie midden op Curaçao maar ook voorzieningen als bars, restaurants, stranden en winkeltjes liggen op loopafstand.

Het resort bevindt zich op 10 minuten van het vliegveld en het centrum van de stad. Voor absolute rust en stilte, de exotische pure tropische natuur rijd je in 15 minuten naar de afgelegen strandjes van Banda Bou.

Royal Palm Resort
Royal Palm Resort

Huis kopen of huren in Royal Palm Resort?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren

Bewaren