Piscadera

Spread the love

Piscadera

Ooit zochten grote prestigieuze internationale hotelketens naar de mooiste plek op Curaçao om daar hun investeringen te doen en zo hun gasten het allerbeste van de Caraïben te bieden. Zo vind je het Hilton Hotel, het Marriott Resort en het design hotel Floris Suites allen in Piscadera.

De wijk biedt niet alleen een prachtige, centrale locatie midden op Curaçao maar ook hotelvoorzieningen als bars, restaurants, stranden en winkeltjes.

Piscadera ligt 10 minuten van het vliegveld. Het centrum van Willemstad is in nog geen 10 minuten te bereiken. Zoekt u de absolute rust en stilte, de exotische pure tropische natuur, dan bent u binnen 20 minuten op de afgelegen strandjes van Banda Bou.

Pirate Bay strand bij Piscadera Baai
Pirate Bay strand bij Piscadera Baai

Huis kopen of huren in Piscadera?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren