Julianadorp

Spread the love

Julianadorp

Julianadorp is een hele prettige, ruim opgezette woonwijk die in de jaren dertig van de vorige eeuw is gebouwd. Hier woonde voornamelijk het middenkader personeel van de Shell raffinaderij die destijds op Curaçao gevestigd was.

De wijk bestaat grotendeels uit royale tropenvilla’s en een aantal bijzonder sfeervolle halfvrijstaande woningen. Julianadorp is bijzonder populair onder gezinnen met schoolgaande kinderen. Dit komt omdat de op Nederlands onderwijs gestoelde privéscholen voor basis onderwijs en voortgezet onderwijs in Julianadorp gevestigd zijn.

scholen op curaçao - Speelplein Schroederschool Julianadorp
Speelplein Schroederschool Julianadorp

Er zijn voldoende supermarkten, restaurants en heerlijke stranden in de nabije omgeving.Het dorp bevindt zich tussen het vliegveld en het centrum van Willemstad met haar prachtige historische gebouwen en pleinen.

De golfbaan en het strand van Blue Bay Golf & Beach Resort liggen in de directe omgeving, net als het strand van Kokomo Beach. Ook Piscadera ligt op slechts 5 minuten rijden, hier vindt u het Hilton Curacao ResortCuracao Marriot Beach Resort, en het Floris Suite Hotel Curacao.

Huis kopen of huren in Julianadorp?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren

Bewaren

Bewaren