Rif St. Marie

Spread the love

Rif St. Marie

Op een fraai en historisch deel van Curaçao ligt Rif St. Marie, een uniek resort met uitzonderlijke mogelijkheden. Het bevindt zich aan de zuidwestkust, op een half uur rijden van het vliegveld Hato en Willemstad. De schitterende natuurlijke omgeving aan zee en aan de saliña (binnenmeer), grenzend aan zoutpannen met een overvloed aan flamingo’s.

Het totale project meet 350 ha, waarvan slechts 30% wordt bebouwd. Het heeft een kustlijn van maar liefst 3 km. De uitgestrektheid van Rif St. Marie met veel groen en royale kavels bieden de bewoners en toeristen veel rust en ruimte. Het natuurlijke niveauverschil zorgt er voor dat men vanaf alle percelen (eigen grond, geen erfpacht) ook werkelijk vrij zicht heeft op de Caribische zee.

Overzicht vanuit de lucht op Rif St. Marie
Overzicht vanuit de lucht op Rif St. Marie

Door de natuurlijke grenzen heeft het resort al een veilige ligging en door slechts één toegangsweg wordt dit nog eens versterkt. Bovendien is er 24-uursbewaking.

De bebouwing varieert van tweede woningen (met verhuur-mogelijkheden) tot zeer riante villa’s voor permanente bewoning. De speciaal voor Rif St. Marie vastgelegde bouwvoorschriften garanderen een verantwoorde ontwikkeling, hiermee wordt tevens het aanzien en de kwaliteit van het totale resort bewaakt.

Vereniging van Eigenaren

Iedere eigenaar is lid van de Vereniging van Eigenaren welke de gemeenschappelijke belangen behartigt. Zo draagt zij zorg voor de beveiliging, onderhoudt gemeenschappelijke (groen-) voorzieningen, waakt over naleving van de voorschriften en wijst de beheer- en verhuurorganisatie aan.

Huis kopen of huren in Rif St. Marie?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

 

Bewaren

Bewaren