Een laptop of computer kopen Curaçao

Spread the love

Wat doe je als je een nieuwe laptop of computer nodig hebt? Kun je op Curaçao eenvoudig een nieuwe computer of laptop kopen en zo ja, wat kost dat dan in vergelijking met Nederland?

Apple op Curaçao

Er zijn op Curaçao 2 officiële Apple dealers waar je de laatste modellen I-Phone, I-Mac, Mac Mini, Macbook Pro of Macbook Air kunt kopen.

  • Boolchands met een vestiging op Zeelandia genaamd I-World
  • Antraco met een vestiging aan de Schottegatweg

Bij Boolchands kan je vrijwel alles kopen wat Apple uitbrengt, de winkel is een imitatie van een Apple Store zoals je die bijvoorbeeld in Amsterdam vindt. Antraco heeft een erg beperkt assortiment maar is wel officieel Apple dealer, net als Boolchands.

Er zijn enkele andere winkels die wel Apple appatuur, zoals een iPhone verkopen maar dit is via grijze import. Als je terug gaat voor garantie kunnen ze niets voor je doen.

Computer kopen Curaçao
Apple Laptop

Windows Laptops en overige apparatuur kopen op Curaçao

Voor andere merken zoals Dell computers of Hewlett Packard laptops kun je terecht bij Better Deals met 2 vestigingen op het eiland (Jan Noorduynweg en Caracasbaaiweg) of bij Boolchands Computer World. Voor de laagste prijzen shop je bij Tapirama aan de Jan Noorduynweg.

Ook printers, scanners, desk-tops en netwerk systemen zijn te koop. De meeste computer apparatuur wordt ingekocht in Amerika waar de prijzen lager liggen dan in Nederland. Wel zijn de winkeliers een aardig percentage kwijt aan invoerrechten en vervoerskosten maar al met al zijn deze zaken niet veel duurder dan in Nederland. Bovendien is de service goed als je apparatuur mankementen heeft.

Als je in de gelegenheid bent om zelf een ‘shopping-trip’ naar Miami te plannen dan moet je zeker de laptop die je graag wilt daar gaan kopen. In Amerika vind je de beste apparatuur tegen de beste prijs. Zoek wel van tevoren op internet uit wat je precies wilt gaan kopen.

Vragen over dit onderwerp? Stuur me gerust een berichtje.

Groetjes, Margriet.