Vakantieverhuur op Curaçao

Spread the love

Veel mensen die er over nadenken om naar Curaçao te verhuizen willen het liefst eerst voor langere tijd op het eiland verblijven om de wijken te verkennen en Curaçao te verkennen.

Een huis kopen is een grote stap. Een stap waar je 100% zeker van wilt zijn. Dan helpt het niet als je niet weet in welke wijken je prettig kunt wonen en in welke niet. Als je eerst een paar weken op vakantie gaat kun je rustig over het eiland rijden en de wijken waar je interesse in hebt op verschillende tijden bezoeken.

De buurt verkennen

Als je je oog hebt laten vallen op een huis, kun je het beste een keer in de ochtend, middag en avond door de omliggende straten rijden. Het is ook zeker aan te raden dit door-de-weeks een keer te doen en in het weekend.

Nog beter is om een vakantiewoning te huren in de gewenste wijk, zodat je echt een idee krijgt hoe het is om daar te wonen. Een verblijf in een hotel vertekend toch al snel het woon gemak.

Samenwerking met ABC Villa Rentals

Om deze reden zijn we met ABC Villa Rentals een samenwerking aangegaan. Op deze website kun je vakantiewoningen huren op Aruba, Bonaire en Curaçao. Het aanbod is heel divers, van eenvoudige studio’s en appartementen tot zeer luxe villa’s en alles er tussenin. Voor elk budget is er wat wils.

De woningen op ABC Villa Rentals zijn allemaal gecontroleerd en de website wordt door mensen gerund die ook echt op de eilanden wonen en gewoond hebben.

Win een reischeque

De website is pas gelanceerd en biedt inmiddels al meer dan 250 vakantiehuizen aan. Om de internationale lancering te vieren geven ze nu zelfs reischeques weg van € 500 en € 250 die je kunt uitgeven bij een van de accomodaties op de site.

Om kans te maken op één  van deze reischeques, hoef je je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief. Deze win actie loopt t/m 15 januari 2017. De winnaar wordt 16 januari 2017 bekend gemaakt. Klik op onderstaande afbeelding om mee te doen.

Groetjes,

Margriet