Biesheuvel

Spread the love

Biesheuvel

Biesheuvel is een kleine wijk die eenvoudig te vinden is. Op de plaats waar de Schottegatweg Oost (deel van de ring om Willemstad) zich kruist met de Emancipatie Boulevard en de Snipweg staat een tankstation. De wijk achter dit tankstation is Biesheuvel. Behalve leuke woningen zijn hier ook diverse bedrijfspanden gevestigd zoals het hoofdkantoor van Digicel Curaçao.

Het is ondanks de bedrijvigheid een vrij rustige wijk om te wonen met als grootste voordeel dat je woont op 1 van de knooppunten op het eiland van waaruit je binnen enkele auto minuten in Saliña bent maar ook in Zuikertuintje of Brievengat. Afhankelijk van de kant die je op rijdt.

Zuikertuintje Shopping Mall
Zuikertuintje Shopping Mall

Ook voor bedrijven is het en prima locatie door de uitstekende bereikbaarheid.

Huis kopen of huren in Biesheuvel?

Op deze website vind je alle woningen die momenteel beschikbaar zijn. Tussen de listings staan ook commerciële mogelijkheden, voor de ondernemers onder ons.

Op vakantie op Curaçao?

Voordat je een huis koopt op Curaçao adviseren we je om tijdens een vakantie de verschillende wijken goed te verkennen. Je kunt het beste testen of je graag op Curaçao wilt wonen door een particuliere woning te huren tijdens je vakantie. Kijk hier voor de mogelijkheden op Curaçao.

Bewaren

Bewaren